خرید پیج اینستاگرام

مرجع اصلی خرید و فروش پیج اینستاگرام

خرید پیج اینستاگرام

مرجع اصلی خرید و فروش پیج اینستاگرام

خرید پیج اینستاگرام و اکانت را می توانید در این سایت به صورت کاملا امن و معتبر انجام دهید و در صورتی که پیجی برای فروش دارید جهت ارائه در سایت، با مدیر پشتیبانی تماس بگیرید تا فروش پیج اینستاگرام شما نیز انجام گردد.

انواع طراحی سایت

سه شنبه, ۲۵ دی ۱۴۰۳، ۰۷:۱۷ ق.ظ


در قسمت قبل با مفهوم Frontend و Backend وب سایت آشنا شدیم. حال به بررسی انواع طراحی سایت می پردازیم.

سایت ها به دو دسته کلی وب سایت های ثابت و وب سایت های پویا تقسیم می شوند.

در سایت های استاتیک:

فقط قسمت اول انجام می شود یعنی محتوای سایت فقط یک بار جمع آوری می شود، هر صفحه از سایت جداگانه طراحی و بارگذاری می شود. هرگونه تغییر در این سایت ها باید توسط طراح و کارشناس سایت انجام شود. این مدل معمولا در طراحی سایت های ورودی استفاده می شود (محتوا برای مدت طولانی تغییر نمی کند).

صفحه پویا:

هنگام طراحی صفحات، هر دو قسمت جلویی و پشتی آن برنامه ریزی می شوند. وب سایت های پویا نیاز به تغییرات مداوم در محتوا دارند و با توجه به کاربری وب سایت طراحی و توسعه می یابند. در وب سایت های پویا، برنامه نویس بک اند مسئول پویایی وب سایت است و باید اسکریپتی طراحی کند که وب سایت را به طور کامل پویا کند.

اما آنچه در ادامه به آن خواهیم پرداخت، تحلیل این سوال است که هدف از ایجاد وب چیست و هدف از ایجاد آن چیست؟

در دنیای امروز، یک صفحه تقریبا برای هر هدفی اطلاعات، فروش و غیره است. در نظر گرفته شده است که به عنوان مبنایی برای استفاده قرار گیرد. موفق ترین این سایت ها آنهایی هستند که اصول طراحی و بهینه سازی سایت را به درستی رعایت کرده و محتوا را به مخاطبان خود ارائه دهند. با طراحی و ساخت یک وب سایت موثر و موفق می توانید جدیدترین محصولات و مشخصات کامل آنها را در کمترین زمان ممکن به مخاطبان خود ارائه دهید.

طراحی سایت را از کجا شروع کنیم؟

مهمترین عامل برای تبدیل شدن به یک طراح وب حرفه ای، یادگیری مفاهیم اولیه و سپس کسب تجربه است. بهترین مرجع در زمینه یادگیری طراحی وب سایت احتمالا آموزش پروژه در زمینه طراحی سایت می باشد. با انجام پروژه های مختلف در طول دوره آموزشی خود می توانید تجربه اولیه در زمینه توسعه وب سایت و ایجاد آنلاین کسب کنید. در زیر قدم به قدم توضیح می دهیم که برای تبدیل شدن به یک طراح وب حرفه ای چه مراحلی را باید طی کنید.

مرحله اول: یادگیری زبان HTML

HTML مخفف Hypertext Markup Language است که در فارسی به آن "Hypertext Markup Language" می گویند. HTML برای ایجاد بدنه اصلی و ساختار کلی صفحات وب استفاده می شود. این زبان با برچسب ها (طبقه بندی و برچسب زدن به ارائه محتوای وب سایت) کار می کند و این برچسب ها عناصر مورد استفاده در یک صفحه وب را تعیین می کنند. سفارش طراحی سایت وکالت

مرحله دوم: زبان CSS را یاد بگیرید

قدم دوم برای شخصی که قصد طراحی وب سایت را دارد، استفاده از زبان (CSS Cascading Style Sheet) است. این زبانی است که برای طراحی و کامپایل صفحات وب استفاده می شود. با کمک CSS می توانید ویژگی هایی مانند رنگ، فونت، ابعاد، اندازه، نحوه چیدمان عناصر و غیره را در یک صفحه وب تعیین کنید.

مرحله سوم: زبان جاوا اسکریپت را یاد بگیرید

یادگیری HTML و CSS به شما در طراحی صفحات وب استاتیک کمک می کند. اما در حال حاضر کاربران سایت های تعاملی و پویا بیشتری را می پذیرند. جاوا اسکریپت یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای ایجاد سایت های پویا است. از انواع روش های برنامه نویسی پشتیبانی می کند. از این زبان می توان برای برنامه نویسی سمت سرور استفاده کرد. برنامه های موبایل، بازی ها و برنامه های دسکتاپ
برای سفارش طراحی سایت کلیک کنید.
مرحله 4: یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مانند PHP را یاد بگیرید

توسعه دهندگان وب به دو دسته تقسیم می شوند:

توسعه دهندگان سمت مشتری طراحی ظاهر سایت

برنامه نویس سرور: پیاده سازی منطق وب سایت

برای داشتن یک وب سایت کاربردی و مفید طراحی زیبا کافی نیست، وب سایت علاوه بر فرم و زیبایی به محتوای مناسب و کاربردی نیز نیاز دارد. وب سایت ها باید متناسب با نیازهای کاربران طراحی شوند.

در یک پروژه وب بزرگ، باید از زبان سمت سرور استفاده شود. اهمیت استفاده از زبان برنامه نویسی زمانی قابل توضیح است که بخواهیم بین کاربر، پایگاه داده و سرور ارتباط برقرار کنیم. با یادگیری php می توانید اسکریپت هایی بنویسید تا داده ها را از کاربر دریافت کرده و پس از پردازش داده ها به کاربر برگردانید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۳/۱۰/۲۵
ترش واش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی